YouGovs andra Exit Poll

PratlogoNu är också YouGovs andra Exit Poll släppt och därmed väntar vi nu bara spänt på den stora VALU. Vi ska poängtera att denna mätning bygger på en web-panel och inte genom svar från vallokalerna som det inkorrekt var beskrivit som i det tidigare inlägget. Det kan också vara intressant för er läsare att läsa Metros chefsredaktör Christofer Ahlqvists bemötande av kritiken som tidigare förklarades om.

Hur som helst finner ni YouGovs andra Exit Poll poll här under och det går att se att den inte skiljde sig från den första i stort. De stora skillnaderna är att Centern och Folkpartiet bytt plats som näst största Alliansparti, annars är där bara mindre skillnader på såväl parti- som blocknivå.

Men, om bara en kvart kommer stora VALU, den stora undersökningen som kommer ge en ännu bättre bild av hur utgången av valet kommer att se ut!

 

0
Shares